Zakelijk


BioBandits maakt al haar producten in eigen fabriek. Zo zien we zelf wat er in het recept gaat en kunnen we alle ingrediënten controleren. Daarnaast vinden we het maken van onze sauzen het allerleukst. Zo komen we vaak op nieuwe ideeën en kunnen we snel schakelen om ervoor te zorgen dat deze snel in het schap liggen.

We vinden dat eten lekker moet zijn en met onze producten gaat dat heel gemakkelijk. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat je smaakmakers kunt ontwikkelen zonder onnodige chemische hulpstoffen en we gebruiken dan ook alleen maar echte ingrediënten.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrienden en partners die ons helpen om onze producten nog beter verkrijgbaar te maken en te zorgen voor nog meer BioBandits-fans. We zijn in steeds meer landen te verkrijgen en maken elke week nieuwe plannen met winkels. Heb je een idee of een plan, laat dan een bericht achter, want we willen het graag van je horen.

Naast onze eigen producten maken we ook de beste sauzen voor onze vrienden. We ontwikkelen recepten op verzoek, mét of juist zónder specifieke ingrediënten, klassieke recepten of juist hele vooruitstrevende. Omdat we niet alles voor onszelf kunnen houden, produceren we ook Private Label. Je kunt dit aan ons toevertrouwen, onze fabriek is vanzelfsprekend biologisch gecertificeerd. Daarnaast hebben we een IFS-kwaliteitscertificaat.

 

Your Organic Sauce Partner

Events

We zijn dit jaar te vinden op: